Tre mænd forsøgte indbrud på Virupskolen

Foto: Østjyllands Politi.

HJORTSHØJ: Østjyllands Politi anholdte natten til torsdag to mænd, der sammen med en tredje mand stod bag et indbrud på Virupskolen.

Samtidig eftersøger politiet den tredje mand, som man ved hvem er. Det skyldes blandt andet, at de tre mænd havde en hund på tyvetogten, hvor den pågældendes navn stod på et halsbånd.

Det var en borger, der så de tre mænd ved skolen, der alarmerede politiet. De var i færd med at brække en container op.

Da politiet ankom til Virupskolen anholdte de straks en 33-årig mand i området ved skolen. Han blev med håndjern lænket til et hegn, mens politiet ledte efter de to mænd, der var flygtet.

Kort efter blev en 42-årig mand anholdt i området. Han blev også med håndjern fastgjort til hegnet, mens betjentene forsøgte at finde den tredje mand.

Han slap væk, men politiet fandt hunden med den tredje mands navn og adresse om halsen.

Det lykkedes den 42-årige at slippe fri fra hegnet, men han blev fanget da han efter et kvarter blev anholdt igen i Skæring lige inden en ven, som han havde fået til at hente sig, kørte væk i en bil. En politihund havde fået færden af ham.

Indbruddet blev anmeldt kl. 3.20 natten til torsdag den 30. august, fremgår det af politiets offentliggjorde døgnrapport.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Hjortshøj på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.