Trafikken ved Nørreport forstyrres igen

De næste to uger kan man igen  komme til at holde i kø ved krydset Nørreport og Kystvejen. Foto: Aarhus Letbane/Jens Hasse-Chili
De næste to uger kan man igen komme til at holde i kø ved krydset Nørreport og Kystvejen. Foto: Aarhus Letbane/Jens Hasse-Chili

AARHUS: Hvis man de to næste uger skal på havnen ved vejkrydset ved Nørreport og Kystvejen, skal man fra den nordlige indkørsel via Kystvejen regne med en lille omvej. Det skyldes, at arbejdet med at lægge skinner til letbanen i vejkrydset går ind i fase to.

Arbejdet begyndte sent fredag den 23. september med opgravning af asfalt. Den værste støj er imidlertid overstået for naboerne, og i de næste to uger bliver skinnerne lagt i mindre tempo, så trafikken generes mindst muligt.

Det betyder, at alle tre veje – udover Nørreport og Kystvejen også Sverigesvej ned til havnen – kan benyttes i hele perioden.

Bilister, der kommer nordfra af Kystvejen, skal dog køre på en omkørsel fra Østbanetorvet, hvor bilister skal dreje til højre. Derefter køres frem til Nørre Boulevard, hvis bilisterne kan køre frem til Sverigesgade ved at dreje til venstre.

Arbejder i denne omgang – fase to – ventes afsluttet i slutningen af uge 40, hvor der lægges asfalt. Trafikken i det stærkt trafikerede vejkryds bliver dog forstyrret igen i oktober og i november, hvor fase tre og fase fire gennemføres.

Hele arbejdet med letbanen på havnefronten ventes afsluttet i begyndelse af 2017, oplyser Aarhus Letbane I/S.

(Redigeret pressemeddelelse fra Aarhus Letbane I/S)

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Trafik