To polske mænd fængslet for cykeltyverier

politi3To polske mænd på henholdsvis 23 år og 31 år blev onsdag eftermiddag fængslet ved et grundslovforhør ved Retten i Aarhus frem til den 18. maj sigtet for tyveri af cykler.

De to mænd blev standset af en politipatrulje, der foretog en rutinemæssig kontrol af deres polsk indregistrerede bil på Viby Ringvej lige over midnat natten til onsdag.

I bilen var der to cykler, som politibetjentene formodede var stjålne, af mærkerne Cube og Trek. Desuden var der en boltsaks i bilen.

De to mænd ville ikke fortælle deres navne, eller hvor de kommer fra. De kunne heller ikke fortælle, hvordan cyklerne er havnet i bilen, de kørte i.

De to mænd blev kørt på politigården i Aarhus, hvor politiet straks gik i gang med at finde frem til deres identitet.

I løbet af formiddagen blev det besluttet at fremstille de to polakker i grundlovsforhør, der resulterede i fængslingen frem til den 18. maj.

Det er anden gang i løbet af kort tid, at politiet anholder polakker, der har stjålet dyre cykler – formentlig også i den nye sag – før ejerne har opdaget, at cyklerne er væk. Det skete senest den 31. marts, hvor tre polakker blev anholdt ved MacDonald’s på Randersvej, hvor de var ved at læsse tre cykler på en bil.

Læs også: Politiet fandt cykler før de blev meldt stjålet

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.