To færdselsuheld på Djurslandmotorvejen

LYSTRUP: Der skete tirsdag aften ved spisetid to færdselsuheld på Djurslandmotorvejen. Uheld nummer to skete ved Lystrup.

Ved det første uheld blev alle impliceret kørt på skadestuen til undersøgelse, men ingen var kommet alvorligt til skade, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport. Ved det andet uheld skete der skade på bilerne.

Det første uheld skete da en 56-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 59-årig bilist i den inderste vognbane. Der må have været megen fart på, fordi den påkørte bil snurrede rund og endte i anden vejbane, hvor den blev påkørt af en tredje bil, der blev ført af en 38-årig mand, der kørte i overhalingsbanen.

Uheldet skete få minutter efter kl. 18.00, og det tog en del tid at få ryddet op, hvilket resulterede i kødannelse på Djurslandmotorvejen.

Og netop den kø var årsagen til det anden uheld, der skete kl. 18.54 ikke langt fra den store rundkørsel i Lystrup. En 70-årig mand kørte ind i en bil, der ikke kørte stærkt på grund af kødannelse. Den bil var også ført af en 70-årig bilist.

Østjyllands Politi vurderer ifølge døgnrapporten, at hastigheden har været meget lav, og det er forklaringen på, at der kun skete materiel skade.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.