Syv indbrud i Risskov

politi3Der er de seneste to døgn anmeldt syv indbrud i Risskov, fremgår det af politiets døgnrapporter for lørdag og søndag.

Tre af dem er sket i området ved Ellevangskolen. Fredag blev der begået et indbrud i en bolig på Enemærket, mens der lørdag eftermiddag blev begået indbrud i en institution med adresse på Jellebakken og en bolig i Espedalen.

Et vidne hørte alarmen gik ved institutionen og politiet blev tilkaldt. Efterfølgende blev fire unge mænd set gå fra stedet. Der er formentlig ikke stjålet noget, fremgår det af politiets døgnrapport.

Det samme er tilfældet fra en bolig i Espedalen, hvor der blev begået indbrud omkring det samme tidspunkt. Her var et vindue brudt op.

Bolig tømt for elektronik

Udbyttet var væsentligt større på Enemærket fredag eftermiddag. Der blev stjålet en del elektronik samt nogle smykker og flere flasker med parfume. Der forsvandt et tv af mærket Samsung, to spejlreflekskameraer af mærket Canon, en tablet af mærket Asus, en grå bærbar computer af mærket Asus, en hvid bærbar pc af mærket Fujitsu Siemens samt et sæt høretelefoner.

Fredag aften blev der med få minutters mellemrum mellem kl. 21.30 og kl. 22.00 begået indbrud i to boliger på Baldriansvej. Begge steder lader det til, at alarmer gik i gang, og begge steder konkluderer politiet, at det ikke er til at afgøre, om det er stjålet noget – muligvis fordi beboerne ikke har været hjemme.

Tidligere fredag eftermiddag anmeldt et indbrud, hvor der var sparket et felt ind i en hoveddør på Højagervej. Kostervalget er ukendt fremgår det af døgnrapporten. Her er indbruddet sket efter søndag den 20. marts kl. 11.00.

Lørdag først på aftenen opdagede beboerne i en bolig på Bellisvej, at gerningsmænd havde skaffet sig adgang til deres bolig ved at ødelægge en fyldning i en terrassedør. Her mangler der en sparegris, smykker og et ur af mærket Casio.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Risskov på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.