Skødstrup: Indbrud på Elishøj opklaret

En familie fra Skødstrup har i dag hentet effekter på Politigården fra et indbrud i deres bolig, som de anmeldte den 15. juli.
En familie fra Skødstrup har i dag hentet effekter på Politigården fra et indbrud i deres bolig, som de anmeldte den 15. juli.

Indbruddet i en bolig på Elishøj i Skødstrup, der blev anmeldt til politiet den 15. juli om formiddagen, blev opklaret samme aften, fremgår det af en pressemeddelelse, som Østjyllands Politi i dag har udsendt.

Hos gerningsmændene fandt politiet flere smykker, som man nu efterlyser ejermændene til. Det drejer sig blandt andet om to vielsesringe, hvor der er indgraveret navnene Else i den ene og Lars i den anden, samt tallene 31 07 04 i begge ringene.

Familien fra Skødstrup har i dag hentet deres smykker og andre personlige effekter på Politigården i Aarhus.

To gerningsmænd

Der er anholdt to gerningsmænd, og politiet forsøger nu at finde ejermændene til de andre effekter, der blev fundet i lejligheden i Risskov. Udover vielsesringene drejer det sig om en erindringsmønt fra P. Hertz i en rød æske og en guldnål med et motiv af en hund.

Billeder af effekterne kan ses her.

Politiet havde fået en anmeldelse fra nogle beboere i Risskov, der havde undret sig en del over trafikken til og fra lejligheden, hvor de to gerningsmænd blev anholdt.

Læs også: Skødstrup: smykker stjålet fra Elishøj

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.