Sejr til Lystrup Futsal på hjemmebane

Arkivfoto: Lystrup Futsal

 

 

 

 

 

 

LYSTRUP: Lystrup Futsal sikrede sig fredag aften tre hårdt tiltrængte points i forsøget på at kvalificere sig til dm-semifinalerne. Det skete på hjemmebane, hvor Midtals Futsal blev besejret 6-3.

Lystrup konsoliderede dermed sin fjerdeplads i vestkredsen, hvor de to bedste hold går videre til semifinalerne.

Lystrup startede kampen rigtig godt, og da der var spillet 12 minutter af de to gange 20 minutter førte hjemmeholdet 4-0. Midtals fik reduceret til 4-2 ved pausen.

Målscorere fra Lystrup Futsal var Mark Mikkelsen (2), Jannik Mehlsen (2), Daniel Stoltze (1) og Nicolai Jenning Bach (1).

Mark Mikkelsen og Lasse Eberhard Iversen Meyer fik begge en advarsel.

For Midtals Futsal scorede Jacob Steensbeck-Vest, Mathias Lund Hansen og Lukas Jessen. Simon Johannsen og Lukas Jessen fik hver en advarsel.

Lystrup har nu 16 point for 10 kamp, og der er fem points op til andenpladsen, der giver adgang til semifinalerne. Weekendens runde er endnu ikke færdigspillet, så det kan ændre sig de næste par dage.

Der mangler fire kampe i sæsonen, og Lystrup skal spille den næste kamp søndag den 4. februar i Kolding. Kolding IF er på andenpladsen og har 21 point – så det er en vigtig kamp som Lystrup Futsal skal vinde, hvis holdet skal holde liv i håbet om at komme i semifinalerne.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup