Steen & Strøm sagt op i City Vest

cityvestDanica Pension, der bl.a. ejer City Vest i Brabrand, har opsagt aftalen med administrationsfirmaet Steen & Strøm om den daglige drift af centret og 12 andre  butikscentre landet over.

Det betyder, at en ny administrator tager over fra den 1. juli næste år. Det vides endnu ikke hvem den nye administrator bliver.

Steen & Strøm har de sidste mange år stået for administrationen af 16 butikscentre landet over. De tre sidste – bl.a. Bruun’s Galleri i Aarhus – ejer Steen & Strøm selv.

Steen & Strøm er en del af en stor fransk koncern, der driver omkring 180 shoppingcentre i 16 land, og selskabets plan er fortsat ekspansion i de nordiske lande – selv om der er et stort tab at miste 13 centre.

Interessant partner

“Vi vil fortsat være en interessant partner for dansk detailhandel,” siger country manager Søren Brogaard fra Steen & Strøm i en pressemeddelelse.

Ændringen får ingen betydning for den daglige drift af City Vest. Steen & Strøm står for det daglige arbejde med driften af bygningerne og udlejning af butikker. Aktiviteterne i centret har administrationscentret ikke noget med at gøre.

Udover Bruun’s Galleri ejer Steen & Strøm også Torvebryggen i Vejle og Field’s i København. Et af de andre centre, som nu skal have ny administrator, er Randers Storcenter.