Røveri mod Aldi i Lystrup

Et billede af røveren, da han gik ind i butikken, fra Aldis overvågningskamera.
Et billede af røveren, da han gik ind i butikken, fra Aldis overvågningskamera.

En mand sidst i 20-erne begik mandag aften et røveri mod Aldi i Lystrup. Politiet jagtede hele aftenen røveren i området.

Politiet formoder, at der er tale om den samme gerningsmand, som i august og september har gennemført nu 10 røverier i supermarkeder i Aarhusområdet.

Han mødte op i Aldi på Sønderskovvej ved 19.40-tiden bevæbnet med en pistol og flygtede i retning mod Lystruplund, da han forlod butikken med udbyttet.

Sort plastikpose

Han fik penge med fra forretningen i en sort plasticpose, hvor der stod Wagner på.

Gerningsmanden beskrives som en dansk mand i 20-erne, der er omkring 180 centimeter høj. Han havde en grøn armygrøn jakke, lysegrønne bukser og hvide sko på, da røveriet i Lystrup blev gennemført.

Alarmen indløb til politigården i Aarhus lige som TV2 Østjylland skulle gøre klar til et direkte indslag om serierøveren, der har hærget på det seneste.

Første gang i Højbjerg

Gerningsmanden er mistænkt for at stå bag et røveri i Superbrugsen i Højbjerg den 17. august og derefter yderligere otte røverier inden han i aften slog til i Lystrup. Det er bl.a. gået ud over supermarkeder i Viby, Tilst og Hornslet.

På et kort på TV2 Østjyllands hjemmeside fremgår det, at der har været tale om et røveri i Aldi på Sønderskovvej også den 19. september, men der er formentlig tale om en fejl, da der er markeret 10 røverier på hjemmesiden.

2 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.