Politiet fangede indbrudstyve i Hasle

politi3Østjyllands Politi anholdte onsdag ved middagstid to ud af tre indbrudstyve på fersk gerning, da de var i gang med et indbrud på Trillegårdsvej i Hasle. De blev begge fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag.

Det var et vidne, der havde kontaktet politiet, fordi der foregik noget mærkeligt på adressen, og flere politipatruljer kom hurtigt til stedet.

Flere politibetjente omringede boligen, og da en betjent bankede på, forsøgte de tre tyve at stikke af gennem en terrassedør.

En af dem blev fanget med det samme, mens de to andre i første omgang udslap. Den ene af dem blev imidlertid hurtigt fundet i en opgang i en af boligblokkene i Fjeldevænget. Han forsøgte at gemme sig under en trappe. Den tredie person undslap.

Effekter fra tre indbrud

De to anholdte havde effekter på sig, der stammede fra den bolig, de var i gang med at gennemrode. Desuden havde de også effekter fra en anden bolig på Trillegårdsvej, hvor der havde været indbrud, samt effekter fra et sted på Park Allë, hvor der også var anmeldt et indbrud.

De to mænd, der er henholdsvis 21 år og 26 år, kommer fra Vejle og Aarhus,

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre kl. 11.30.

Der foreligger endnu ikke et resultat af retsmødet.