Politiet efterlyser overfaldsmand fra Tranbjerg

politiØstjyllands Politiet har onsdag eftermiddag efterlyst en voldsmand, der ved middagstid stod bag et groft overfald i Tranbjerg.

Det gik ud over en ung mand, der stod og fiskede på bredden ved Østerby Mose, da han blev overfaldet af en asiatisk eller grønlandsk udseende mand.

Politiet ønsker ikke at oplyse den overfaldnes alder, fortæller vicepolitikommissær René Rafo fra Østjyllands Politi til tv2oj.dk

– De to mænd falder i snak, og på et tidspunkt bliver den unge mand utryg, siger René Rafo.

Tager fat om halsen

– Overfaldsmanden griber fat om halsen på ham og forsøger at trække den unge mand væk. Han råber og skriger imidlertid, og overfaldsmanden slipper ham og forsvinder fra stedet.

Politiet fandt overfaldet så alvorligt, at det kort tid efter udsendte en efterlysning på gerningsmanden. Ordensmagten vil samtidig gerne i kontakt med eventuelle vidner, der har set overfaldet eller set andet, der kan have forbindelse til begivenheden.

Manden beskrives som kraftig af bygning, 20-25 år, 160-165 centimeter høj og med grønlandsk eller asiatisk udseende. Desuden har han et stort hoved med kort, tyndt og sort hår. Håret er lidt længere i siderne. Desuden havde han skægstubbe omkring munden.

Kontakt telefon 114

Han var iført en sort cardigan, hvid t-shirt og blå bukser, der var stramme om lårene. Endelig bar han en grøn rygsæk med tynde hvide skulderstropper.

Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.