Østjyllands Politi har anholdt serierøveren

Billedet forestiller den mand, der røvede Netto i Lystrup. Foto: Østjyllands Røveri
Billedet forestiller den mand, der røvede Netto i Lystrup. Foto: Østjyllands Røveri

Østjyllands Politi har tirsdag anholdt en 36-årig aarhusianer uden fast bopæl, som man sigter for at være manden bag i hvert fald fire af den seneste tids røverier mod supermarkeder i aarhusområdet. Han fremstilles i grundlovsforhør kl. 11. 45 ved Retten i Aarhus.

Den 36-årige er i første omfang sigtet for røverierne mod Aldi i Risskov, Lokalbrugsen i Aarhus N, Kiwi i Skødstrup og Netto på Finderupvej.

Politiet har eftersøgt ham i flere dage, men anholdelse skete, da en betjent, der havde fri, så ham foran et supermarked. Det var ved 18-tiden.

Det er bl.a. noget dna, der blev fundet på noget tøj i nærheden af Kiwi i Skødstrup, der bragte politiet på sporet af den 36-årige.

“Vi er fortsat i gang med at efterforske de øvrige 10 lignende røverier, der er blevet begået i Aarhus-området de seneste par måneder, med henblik på at fastlægge om den anholdte også står bag disse røverier,” siger politikommissær Lennart Glerup fra Østjyllands Politi i en pressemeddelelse, som politiet har udsendt om anholdelsen.

Du kan tilmelde dig Aarhus I Dag på Facebook her.