Nyt indbrud i Kastanjehaven i Lystrup

Foto: Østjyllands Politi.

LYSTRUP: Østjyllands Politi modtog torsdag endnu en anmeldelse om et indbrud i Kastanjehaven i den nordøstlige del af Lystrup. Det er det tredje indbrud på vejen, der er noteret i politiets døgnrapporter siden den 23. december.

Indbruddet er sket i løbet af torsdagen. Det blev opdaget omkring kl. 20.30 og er sket efter familien forlod boligen kl 11.45 torsdag.

De to første indbrud blev begået den 23. december, fremgår det af politiets døgnrapporter. På en lokal Facebook-side nævnes der et tredje indbrud samme dag, som ikke har været nævnt i politiets døgnrapporter.

Det er det sjette indbrud i juletiden i Lystrup. Karakteristisk for de fleste er, at de er sket inden for nogle timer samme dag, hvor beboerne har været væk fra deres boliger. Desuden har der i flere dage været tale om et indbrud i døgnet.

Onsdag aften blev der anmeldt et indbrud af samme slags på Rugmarken, og på facebooksiden “Aarhus i dag – Lystrup”, blev der skrevet om et indbrudsforsøg i løbet af torsdagen på en anden adresse på Rugmarken, hvor et vindue var brækket op, men der var ikke stjålet noget.

Østjyllands Politi fik i løbet af torsdagen anmeldelser om otte indbrud i hele Østjyllands Politikreds.

Læs også:

Juleindbrud på Rugmarken

Indbrud i Elleparken

To indbrud i Kastanjehaven

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.