Netto i Lystrup flytter ind i den tidligere Kiwi-butik

LYSTRUP: Netto i Lystrup forlader Lystrupvej og flytter ind i den tidligere Kiwi-butik på Lyshøjen 1. Det bekræfter Dansk Supermarkeds informationsafdeling over for Aarhusidag.dk i en mail.

Det, der til gengæld ikke er afgjort endnu, er hvornår det sker. Informationsafdelingen i den store dagligvarekoncern fortæller, at det sker hurtigst muligt.

Men personer med tilknytning til forretningen har i en lokal facebookgruppe oplyst, at det formentlig bliver til september.

I den nye butik får Netto cirka 1100 kvadratmeter at råde over, mens der på Lystrupvej er cirka 650 kvadratmeter. Det svarer til en forøgelse på mere end 75 procent.

Udvidelsen betyder, at den nye forretning får et større ferskvare-område – og en bedre eksponering af varerne, som det hedder i en mail fra Dansk Supermarkeds kommunikationsafdeling.

Netto i Lystrup er ofte blevet kritiseret for, at butikken er svær at bevæge sig rundt i, fordi der står for mange varer på gangene.

I mailen vurderes det også, at der bliver behov for flere ansatte i butikken på grund det som kommunikationsafdelingen kalder en attraktiv placering og den større butik.

Der er endnu ikke truffet nogen endelig beslutning om, hvad der skal ske med den nuværende butik på Lystrupvej.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup