Narkopåvirket mand hoppede rundt på parkerede biler

Arkivfoto: Østjyllands Politi.

AARHUS: En 24-årig mand blev tidligt lørdag morgen den 9. oktober anholdt af Østjyllands Politi, efter han havde udøvet hærværk mod flere biler på Christianbjerg og Hasle, fremgår det af Østjyllands Politis offentliggjorte døgnrapport lørdag formiddag. Den 24-årige mand blev fundet i et kolonihavehus i området, efter at politihunde havde fået færden af ham.

Han var tydeligvis kraftigt påvirket af narkotika, da han blev anholdt, fremgår det af døgnrapporten. Han blev kørt på politigården til afhøring.

Politibetjentene fandt ud af, at der var sket skader på mindst syv parkerede biler, der var parkeret på Landskronagade på Christiansbjerg og på en parkeringsplads på Rytterknægten på den anden side af Paludan-Müllers Vej i Hasle.

Den 24-årige er sigtet for alle forholdene.

Politiet blev alarmeret af en bilejer, der kl. 1.20 så den 24-årige hoppe rundt på bilejerens bil, der var parkeret på Landskronagade. Han knuste blandt andet forruden. Han havde også hoppet rundt på en anden bil lige ved siden af.

Han løb væk fra stedet, da han fandt ud af, at han var blevet opdaget.

Da den 24-årige blev anholdt havde han flere skader på hænder og ben. Politiet fandt desuden andre indikationer på, at den 24-årige er gerningsmanden, oplyses det i døgnrapporten.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.