Myndigheder ser på handel med annonceaviser

 

 

 

AARHUS: Konkurrencemyndighederne undersøger nu nærmere den handel, der sidste sommer skete med syv annonceaviser i Østjylland – bl.a. Aarhus Onsdag – mellem Jysk fynske Medier og JP/politikkens Hus.

Repræsentanter fra konkurrencemyndigheder mødte onsdag den 7. februar uanmeldt op hos de to moderselskaber, hvor de beslaglagde forskelligt materiale og computere. Jysk Fynske Medier fik uventet besøg både i Odense og Vejle.

Derudover blev ansatte på arbejdspladserne bedt om at svare på en række spørgsmål. Det handler udover forskellige ledende medarbejder også om f.eks. tillidsrepræsentanter.

Der foreligger ikke noget om hvorfor konkurrencemyndighederne pludselig er begyndt at interessere sig for den ni måneder gamle handel.

Jysk Fynske Medier købte sidste sommer syv annonceaviser på Fyn af JP/Politikens Hus, der til gengæld købte syv annonceaviser af Jysk Fynske Medier i Østjylland. Desuden oprettede de to selskaber et fælles selskab, der  står for driften af annonceaviser i området omkring Horsens og Vejle.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Aarhus