Lystrup IF tabte til VSK Aarhus

DBU_JyllandLYSTRUP: Lystrup IF’s hold i danmarksserien i fodbold tabte lørdag eftermiddag hjemmekampen mod VSK Aarhus med 1-2. Og det var endda uden at nogen lystrupspiller scorede mål.

Lystrup enlige mål var nemlig et selvmål, som en spiller fra VSK Aarhus lavede i eget net få minutter før kampen blev fløjtet af.

VSK Aarhus lavede det første mål efter 10 minutters spil. Det var Mikkel Mortensen, der sendte bolden i mål.

Et kvarter før kampen sluttede øgede mads Post til 2-0. Det skete i en periode, hvor Lystrup skiftede ud flere gange i et forsøg på at få vendt kampen.

Da bundholdet IF Skjold Sæby også tabte sin kamp, ligger Lystrup stadig andensidst med nu syv points for 10 kampe – et point foran IF skjold Sæby, der ligger på kredsens sikre nedrykningsplads. Der er i alt 18 spillerunder i danmarksserien i denne sæson.

Næsten weekend spiller Lystrup IF også på hjemmebane. Her er det Randes Freja, der kommer på besøg.

Dommeren fløjter efter planen op til kampen kl. 13.00.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.