For anden weekend i træk indbrud i Lystrup

Foto: Østjyllands Politi.

LYSTRUP: Østjyllands Politi modtog i weekenden 5.-6. februar to anmeldelser om indbrud i Lystrup-området, fremgår det af de offentliggjorte døgnrapporter.

Det er anden weekend i træk, der er anmeldt indbrud i beboelse i Lystrup, og der er indtil videre registreret 10 indbrud i postdistrikt Lystrup i 2022.

Beboerne i en bolig på Asmusgårdsvej anmeldte lørdag den 5. februar et indbrud, mens det søndag den 6. februar var beboerne i en bolig på Porsbakken, der kontaktede politiet.

Indbruddet på Asmusgårdsvej er begået efter den 1. februar kl. 11.00 og blev opdaget lørdag den 5. februar kl. 10,30, fremgår det af politiets døgnrapport søndag den 6. februar.

Indbruddet på Porsbakken blev opdaget søndag eftermiddag kl. 15.30, og det er begået efter fredag den 4. februar kl. 15.00.

Politiet oplyser ikke yderligere detaljer om indbruddet i døgnrapporten mandag den 7. februar, men af et opslag på en lokal facebookgruppe, fremgår det, at tyvene er kommet ind ved at knuse en glasdør med en sten, og at der er stjålet en lang række personlige ting, der ikke umiddelbart kan erstattes. Læs opslaget her. (Kræver du er medlem af facebookgruppen “8520 Lystrup”.)

I dagene omkring weekenden den 29.-30. januar blev der anmeldt tre indbrud i Lystrup. Et på Revlingebakken, et på Hyldehaven og et på Birkehaven.

Tidligere i januar er der anmeldt indbrud på Æblevænget, Bygmarken, Lystruplund, Hvedemarken og Asmusgårdsvej.

Læs også:

Nyt indbrud i Lystrup

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.