Lystrup: Hus i Hasselhaven tømt fredag aften

UNIFORMSSKJORTER_VAEBENSKJOLD_3Der er udarbejdet en usædvanlig lang liste over tyvekoster fra en ville i Hasselhaven i Lystrup, der inden for nogle få timer fredag aften var udsat for et indbrud. Listen bestod af ting, der skulle være givet i julegave og beboerne egne elektroniske genstande.

Gerningsmændene var kommet ind ved at bryde et vindue op.

Indbruddet skete efter kl. 18.00 fredag aften og blev opdaget kort efter midnat, da beboerne vendte hjem, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport.

Det elektroniske udstyr, der blev stjålet, er to tablets af mærket Ipad, en spillekonsol af mærket Playstation 4 med en sort/hvid camouflage controller, et spejlreflekskamera af mærket Sony, to bærbare computere af mærket Macbook Air og Macbook Pro.

Pas og dankort manglede

Derudover blev der stjålet forskellige spil til spillekonsulen, et gavekort, to pas, et visadankort, en amerikansk fodbold, en standerlampe af mærket PH, et Omega lommeur i guld og en stor sort boltsaks.

En af husets beboere fortæller på facebookgruppen “8520 Lystrup”, at allerede kort tid efter tyveriet blev opdaget fik familien det stjålne dankort spærret. Alligevel var der inden spærringen hævet 7.000 kroner på det.

Østjyllands Politi hører gerne fra folk, der har set noget på Hasselhaven eller i nærheden, som kan have forbindelse til indbruddet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Siden begyndelsen af november er der anmeldt omkring 20 indbrud i 8520-området. Tidligere på året er der næsten ikke begået indbrud i lystrupområdet.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.