Lystrup Futsal vandt første semifinale om DM

Lystrup Futsal fik nye trøjer søndag den 23. februar, da de havde spillet den sidste kamp i vestligaen. På de sorte trøjer står der: “Vinder af DBU Futsal Liga Vest 2019/2020”. Foto: Lystrup Futsal

LYSTRUP: Lystrup Futsal vandt lørdag den 7. marts den første semifinale om en plads i finalen om det danske mesterskab i futsal 2020. Sejren blev på 7-3 på udebane mod København Futsal.

Dermed har Lystrup Futsal et godt udgangspunkt for returkampen, der søndag den 15. marts afgør, om Lystrup Futsal for første gang skal i finalen om DM i futsal.

Lystrup kan med uafgjort eller et nederlag på mindre end fire mål mod København Futsal sikre sig adgang til finalekampene, der afvikles som bedst ud af tre kampe i slutningen af marts og begyndelsen af april.

Lystrup Futsal kom rigtig godt fra start i udebanekampen, der blev spillet i Bavnehøj Hallen i Valby. Landsholdspilleren Jeppe Gehrt Laursen scorede det første mål i kampens tredje minut.

Det lykkedes Lystrup at score fire gange yderligere inden København Futsals Emil Scott to minutter før pausen scorede hjemmeholdets første mål til halvlegsstillingen 5-1.

Anden halvleg var mere jævnbyrdig. begge hold scorede to mål.

Målscorere for Lystrup Futsal var Jeppe Gehrt Laursen (2), Mads Peter Østergaard (2), Quoc Truong (2) og Kasper Riber Kaffka.

Den anden semifinale spiller i Lystrup Idrætscenter søndag den 15. marts kl. 19.00. Lystrup Futsal håber på stor opbakning fra lokalområdet til kampen.

Du kan tilmelde dig Aarhus I Dag på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.