Lystrup Futsal tabte finalekamp 0-2

Arkivfoto: DBU

ODENSE: Lystrup Futsal tabte lørdag formiddag den 4. juli den første ud af to finalekampen mod Futsal Gentofte om det danske mesterskab i futsal med 0-2.

Favoritterne fra Futsal Gentofte, der har vundet DM de seneste to år, bragte sig foran efter otte minutters spil, og holdet fik øget føringen til 0-2 inden pausen.

Lystrup får imidlertid endnu en chance søndag, hvor den anden og afgørende finale spilles. Begge kampe spilles i Odense.

Kampen lørdag er lystrupspillernes første nederlag i denne sæson, hvor holdet gik videre til finalespillet uden på noget tidspunkt at være slået af modstanderne. Derudover vandt Lystrup både de to kvartfinaler og de to semifinaler.

Den anden semifinale blev spillet søndag den 27. juli i Lystrup Idrætscenter, hvor Lystrup vandt 6-5 over København Futsal. Kampen skulle oprindeligt være spillet den 15. marts, men den blev aflyst på grund af corona-krisen.

Søndagens kamp kan ses på tv-stationen Sport Live, der blandt andet er tilgængelig, hvis man har bland-selv-tv fra Yousee. Kampen spilles kl. 19.00.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.