Lystrup Futsal klar til DM-finale

Lystrup Futsal fik nye trøjer søndag den 23. februar, da de havde spillet den sidste kamp i vestligaen. På de sorte trøjer står der: “Vinder af DBU Futsal Liga Vest 2019/2020”. Foto: Lystrup Futsal

LYSTRUP: For første gang er spillerne i Lystrup Futsal klar til at deltage i en finale om danmarksmesterskabet. Det blev klar, da holdet søndag den 28. juni på hjemmebane i Lystrup Idrætscenter vandt 6-5 over København Futsal.

Dermed vandt Lystrup Futsal de to semifinaler sammenlagt med 13-8.

Lystrup startede bedst og var foran med 3-0 efter kampens første 10 minutter. Københavnerne gav dog ikke op og i de efterfølgende minutter blev der reduceret til 3-2, der var stillingen ved halvleg.

I starten af anden halvleg var Lystrup i foræringshjørnet, og forærede København Futsal et selvmål. Det gav gæsterne momentum, og da der var ti minutter igen førte København Futsal med 5-4.

Lystrup forblev inde i kampen og scorede i de sidste imuntter til sejren 6-5.

Kampen fik en noget dramatisk afslutning, hvor der blev uddelt røde kort til tre spillere fra København Futsal inden for de sidste ti minutter.

København Futsal spillede hårdt gennem hele kampen. Holdets spillere fik tre røde kort og seks gule kort. Lystrup fik hverken gule eller røde kort.

Målscorere for Lystrup Futsal: Nicolai Jenning Bach (2), Mike Vestergaard, Jeppe Gehrt Laursen, Quoc Truong og Abdulahi Mohamed Mohamed.

Derudover stod Jeppe Gehrt Laursen bag et selvmål til sjællændernes fordel. 

Kampen skulle egentlig have været spillet den 15. marts, men på grund af corona-krisen blev kampen aflyst. Det er først blevet muligt at spille kampen efter den taktvise genåbning af det danske samfund.

Kampen blev livesteamet på Lystrup Futsals facebook-side, hvor der ved kampens slutning var omkring 100 seere. I Lystrup Idrætscenter var der åbnet for publikum.

Finalen afgøres over to kampe, der spilles i Odense i weekenden den 4.-5. juli. Modstanderen er Gentofte Futsal, der må betragtes som favorit. Holdet har vundet fem ud af de syv mesterskaber, der er spillet om under DBU.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.