Lystrup Futsal skal spille om bronze

Foto: Lystrup Futsal.

GENTOFTE: For andet år i træk skal Lystrup Futsal spille om dm-bronze mod Kolding IF. Det blev udgangen på lørdagens semifinale ved årets finalfour-stævne i Gentofte.

Lystrup Futsal tabte med 0-6 til FC Fjordbold fra Frederikssund. Kolding tabte ligeledes deres kamp mod København Futsal, så de to jyske hold skal mødes i bronze-kampen søndag kl. 12.00.

Lystrup var på forhånd undertippede, men bed virkelig fra sig i første halvleg, og de to kommentatorer på DBU’s livesteaming af kampen gav flere gange undervejs udtryk for, at Lystrup overraskede positivt.

Lystrup havde gode chancer i første halvleg, og med lidt held var holdet kommet foran. I slutningen af halvlegen fik FC Fjordbold et straffespark, som de scorede på,  og derefter viste de teknisk dygtige sjællændere, hvorfor de havde vundet østpuljen i denne vintersæson.

Stillingen ved halvleg var 0-2.

Sidste år vandt Lystrup bronze ved et tilsvarende finalestævne i Hjørring, da Kolding valgte ikke at stille op til bronzekampen, og i stedet for køre hjem til Kolding noget før.

Søndagens bronzekamp spilles kl. 12.00, og kampen kan føles live her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup