Lystrup: Jem & Fix åbner den 8. marts

Et pressebillede fra lavprisbyggemarkedet - dog ikke fra Lystrup. Foto: Jem & Fix
Et pressebillede fra lavprisbyggemarkedet. Foto: Jem & Fix

Det er flere års arbejde, der krones, når lavprisbyggemarkedskæden Jem & Fix åbner en ny forretning i Lystrup tirsdag den 8. marts om morgenen.

Der har været byggeplaner for grunden, hvor der tidligere lå en plastikfabrik, i 11 år og Jem & Fix har været en del af planen i rigtig mange af de 11 år, fortæller salgsdirektør Claus Petersen til Lokalavisen Aarhus  Nord.

“Vi er glade for, at det nu er lykkedes,” siger han.

“Vi er helt sikre på, at det bliver en god forretning. Lystrup er et fint område med mange parcelhuse og en god blanding af årgange blandt husene.”

Den nye butik ligger ved den store rundkørsel over Djurslandsmotorvejen. På grunden er der yderligere planer om at bygge en tankstation og en fastfoodrestaurant sammen med andre erhvervslokaler – dog ikke dagligvarebutikker.

Den tidligere plastikfabrik lukkede for en snes år siden, og efterfølgende blev bygningerne ikke vedligeholdt. Så i mange var det første, der mødte bilister, der kørte ind i Lystrup via Sønderskovvej, en faldefærdig ruin.

Jem & fix omdeler op til åbningen en speciel annonceavis i lokalområdet med en række åbningstilbud. Der serveres kaffe til op mod de 200 kunder, som Jem & Fix venter til åbningen.

Der er hyret en halv snes nye ansatte til at drive den nye forretning. Kæden driver 141 butikker i Danmark og Sverige.

Læs også: Jem & fix åbner inden påske

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup