Indbrudsbølge i Risskov

politi4Der bliver i øjeblikket begået en del indbrud i risskovområdet. I løbet af søndagen blev der anmeldt syv indbrud i postnummerområdet – ud af i alt 11 indbrud i hele politikredsen nævnt i politiets døgnrapport mandag. Hvis man ser på den seneste uge, er der i alt anmeldt 15 indbrud i Risskov.

Fem af indbruddene, der blev anmeldt søndag,  er begået i området mellem Vestre Strandallé og Grenaavej – et enkelt af dem dog nord for Grenåvej på Permelillevej. Tidligere på ugen var der også indbrud på Fornæsvej.

Derudover blev der også fredag anmeldt indbrud på Tammerisvej, der er en sydlig sidevej til Vestre Strandallé.

Desuden har der været fem indbrud i sidste uge i området nord for Vejlby Centervej – på  Rønbjergvej, Byløkken, Vejlby Toften og to indbrud på Kannehave.

Et tredie område, hvor der har været flere indbrud, er området øst for Bellevue Stadion syd for Nordre Strandvej.

Desuden blev der søndag også anmeldt to indbrud på Skæring Skolevej i Skæring.

De fleste indbrud er sket ved at vinduer er brudt op. Gerningsmændene har specielt fjernet smykker og forbrugerelektronik af forskellig art. Desuden er der stjålet kontanter, vaser og et enkelt sted er der også fjernet breve.

Østjyllands Politi hører gerne fra beboere i området, der har observeret noget usædvanligt, der kan have forbindelse til indbruddene. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Risskov på Facebook her.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.