Indbrudsbølge i Lystrup fortsætter

Foto: Østjyllands Politi

LYSTRUP: For anden dag i træk blev der mandag den 9. november anmeldt et indbrud i beboelse i Lystrup, oplyser Østjyllands Politi i sin offentliggjorte døgnrapport tirsdag. Det betyder, at der i november indtil nu er anmeldt fire indbrud i beboelse i Lystrup Postdistrikt.

Denne gang gik det ud over en bolig på Bjørnholt, der er en sidevej til Indelukket og ikke langt fra Hovmarksparken.

Indbruddet er begået i tidsrummet mellem lørdag den 7. november kl. 14.00 og søndag den 8. november kl. 15.00, fremgår det af politiets døgnrapport.

Der har være otte indbrud i Lystrup den sidste halvanden måned.

Ved tre af de otte indbrud blev der efterfølgende stjålet biler, hvor i hvert fald to af dem er fundet igen i lokalområdet.

Natten til den 30. september blev der stjålet en bil på Rugmarken, der blev fundet ved Hjortshøj Station den 1. oktober om formiddagen. Her blev to unge mennesker, der sad i bilen, anholdt.

Natten til den 29. oktober blev der igen stjålet en bil i forbindelse med et indbrud i en bolig – denne gang på Hasselhaven, der også er en sidevej til Indelukket.

Politiet oplyser, at bilen er fundet igen og udleveret til ejerne, efter at politiet havde sikret sig spor fra bilen. Politiet har ikke bekræftet, at den bil også blev fundet i hjortshøjområdet, men af opslag på en lokal facebookgruppe fremgår det, at bilen sandsynligvis er fundet i Virupskoven tæt ved Virupskolen.

Også natten til den 22. oktober blev der stjålet en bil i forbindelse med et indbrud. Den bil er også fundet igen, oplyser politiet.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.