Støv på hjernen i jobcentret

Nedrivningen af nabobygninger har medført støv i hele jobcentret i Værkmestergade, der bliver hovedrengjort i weekenden.
Nedrivningen af nabobygninger har medført støv i hele jobcentret i Værkmestergade, der bliver hovedrengjort i weekenden.

Jobcentret i Værkmestergade i Aarhus undergår en gennemgående hovedrengøring her i weekenden. Det skyldes støv i hele bygningen, efter det arbejde, der det sidste halve års tid har været med nedrivningen af de sidste bygninger ud til Spanien og Jægergårdsgade fra det gamle centralværksted.

Medarbejderne i Aarhus Kommunes jobcenter har de sidste dage op til weekenden brugt tid på at pakke deres bøger og papirer ned i flyttekasser, som de igen skal pakke ud, når de møder på arbejde mandag morgen.

Det skyldes, at hele bygningen i løbet af weekenden skal gennemgå en hovedrengøring, fordi der har spredt sig støv fra nedrivningen af det gamle centralværksted fra DSB, der har ligget på nabogrunden.

Medarbejdere på jobcentret har igennem et stykke tid følt, at der var et dårligt indeklima i bygningen. Undersøgelser har vist, at det skyldes støvpartikler fra nedrivning af nabobygningerne.

Derfor er det besluttet, at der i weekenden skal gennemføres en omfattende hovedrengøring i jobcentret, så indeklimaet kan være i orden, når medarbejderne møder igen på arbejde mandag morgen.

Kommunen har hyret et rengøringsfirma til at stå for arbejdet, der gennemføres af specielt uddannede medarbejdere lørdag og søndag.