Home åbner ejendomskontor i Lystrup

Foto: Palle Peter Skov/Home
Foto: Palle Peter Skov/Home

Ejendomsmæglerkæden Home åbner et nyt afdelingskontor på Bystævnet  i Lystrup til marts.

Dermed bliver der nu tre ejendomsmæglerkæder, der får afdelingskontorer i Lystrup. De to andre er Estate og EDC.

Home har i årevis solgt boliger i Lystrup fra afdelingen i Egå, men blandt andet planerne om nye boliger i elevområdet – den kommende bydel Nye – er en stor del af forklaringen på etableringen af kontoret i Lystrup.

Home sælger i forvejen en del boliger i Lystrup, men forventer at sælge flere, når kæden  med den nye afdeling vil være fysisk tilstede i byen.

15 afdelinger

Det er ejendomsmægler Annette Rønne, der har drevet virksomhed i aarhusområdet i cirka 25 år, der ejer den nye forretning og fremover driver i alt 15 home-forretninger i Aarhus og omegn.

Kontoret i Lystrup bliver bemandet med tre personer, der alle bor i byen. Leder af afdelingen bliver Torben Rask, mens Camilla Jønsson og Maibritt Friis Jakobsen er de to øvrige home-medarbejdere.

I februar åbner Annette Rønne også et nyt kontor i Tilst.

Positiv udvikling

Det er første gang siden 2000, at Annette Rønne åbner nye afdelinger. Det skyldes blandt andet, at de sidste par år har været positive for branchen. Salget af boliger i Aarhusområdet er steget kraftigt.

At det går godt i branchen ses blandt andet af, at der for første gang i syv år var en stigning i antallet af ejendomsmæglere i 2014.

Det nye kontor i Lystrup kommer til at ligge i samme bygning som biblioteket.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.