Gratis fastfood til de hjemløse

Foto: Hungry.dk
Foto: Hungry.dk

Fastfood-købere i Aarhus gennem hjemmesiden Hungry.dk har nu mulighed for at donere et beløb til fastfood til byens hjemløse, hver gang de selv bestiller en burger eller en pizza på hjemmesiden.

De første 100 måltider leveres den 25. april, oplyser den risskovbaserede internetportal Hungry.dk i en pressemeddelelse.

Ordningen har eksisteret i København i et par måneder. Her har den været en succes, og derfor bliver den nu udvidet til Aarhus.

Køberne af fastfood via Hungry.dk har mulighed for at donere fem, 10 eller 20 kroner til projektet oven i prisen for deres egen bestilling og samtidig bestemme om pengene skal gå til en durumbolle, en burger eller en pizza.

Udleveres hos Kirkens Korshær

Det er Byens Burger i Thorvalsensgade, der kommer til at stå for leveringen, mens måltiderne fastfooden bliver udleveret hos Kirkens Korshær og Værestedet i Jægergårdsgade.

“Interessen fra vores brugere har været overvældende stor, og hver dag bidrager omkring 10 procent af dem med et beløb til de hjemløse,” siger direktør i Hungry.dk Rune Risom i pressemeddelelsen.