Forfatterliv i Skødstrup

Annie Bahnson med sin debutbog for fire år siden. Foto: Jacob Bødskov

SKØDSTRUP: Annie Bahnson fra Skødstrup gik i flere år med en drøm om at blive børnebogsforfatter. Den er nu blevet til virkelighed. Det fortæller hun om ved en sogneaften i Skødstrup Sognegård onsdag den 30. januar kl. 19.30.

Annie Bahnson fik orlov fra sin stilling som lærer på Skæring Skole, da hun blev optaget på Forfatterskolen for Børnelitteratur, der drives af Center for Børns Litteratur og Medier på Aarhus Universitet, for omkring fem år siden.

Det blev til mange rejser frem og tilbage med tog mellem Aarhus og København, mens hun var tilknyttet forfatterskolen, og i dag arbejder hun som fuldtidsforfatter. Det er blevet til seks-syv bøger målrettet børn i forskellige aldre, og der er flere på vej.

Debutten var i december 2015, hvor hovedpersonen er en pige, der var god til gymnastik. Bogen er Annie Bahnsons afgangsroman fra forfatterskolen.

Hun har bl.a. også skrevet tekster for børnekanalen Ramasjang på DR, og deltager som forfatter i dansk-forløb på folkeskoler. Til efteråret skal hun være underviser i et skrivekursus på en græsk ø.

Hun vil på mødet i sognegården fortælle om at forfølge sine drømme og om op- og nedture som forfatter – f.eks. glæden ved at sidde med sin første bog i hånden og skuffelsen over at få afvist et manuskript.

Annie Bahnson vil på mødet også læse op af sine bøger, og der bliver mulighed for at købe bøgerne.

Det er gratis at deltage i arrangementet. Kaffe koster 30 kroner, som går til sognets menighedspleje.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.