Fodbold: Lystrup slog Randers Freja

DBU_JyllandI hvad der må betegnes som en yderst spændende kamp, lykkedes det lørdag eftermiddag for Lystrup IF’s herrefodboldspillere i danmarksserien at få tre points med hjem fra udebanekampen mod Randers Freja.

Efter de to gange 45 minutter have Lystrup scoret fire mål, mens hjemmeholdet havde sendt bolden i netmaskerne tre gange.

Det betyder, at Lystrup – i skrivende stund – igen indtager sjettepladsen i rækken, hvor de seks nederste af de 14 hold skal spille i Jyllandsserien næste år.

Lystrup har syv points forspring ned til niendepladsen, der vil betyde nedrykning. Viby, der lige nu er på niendepladsen, har dog endnu ikke spillet pinsens kamp, så forspringet kan reduceres til fire points igen, hvis Viby vinder mod Holstebro senere lørdag.

Der mangler fire runder

Der er nu fire runder tilbage, og altså 12 points at spille om.

Så næste weekends udebanekamp mod Lindholm, der er en af konkurrenter til nedrykningspladsen, kan blive afgørende for om Lystrup får lov til at spille i Danmarksserien næste år også.

Hvis Lystrup vinder den kamp, og hvis Viby taber i dag og næste weekends kamp mod Hobro, er Lystrup næsten 100 procents sikkerhed også et danmarksseriehold næste sæson.

Kampen mod Lindholm lørdag den 30. maj kl. 13.30.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup