Fodbold: Lystrup IF vandt på hjemmebane over Vejgaard B

LYSTRUP: Lystrup IF’s fodboldherrer i danmarksserien sikrede sig lørdag eftermiddag en sejr over Vejgaard B med 3-1. Holdet fra Vejgaard var før weekendens runde nummer to i kreds 4.

Mike Rohde scorede to af Lystrups mål, mens Mikkel Nygaard stod for det tredje mål. Det første mål scorede Mike Rohde efter 12 minutters spil, men Mikkel Nygaard scorede til 2-0 et par minutter senere. Et kvarters tid før kampen blev fløjtet af, scorede Mike Rohde sit andet mål til 3-0.

Dan Skjødt Andersen scorede for Vejgaard B til 3-1.

“Vejgaard er et fysisk stærkt hold,” siger Lystrup IF’s træner Robert Sørensen til Århus Stiftstidende.

“Vi slog os på dem i 1. halvleg, men efter pausen kom de ud med endnu mere fysik, men da vi scorede til 3-0, var kampen afgjort.”

Resultatet betyder, at Lystrup er rykket op på syvende-pladsen og har 14 points for 11 kampe.

Det er specielt i de seneste kampe, at Lystrup har sikret sig points i regnskabet. I de seneste seks kampe er det blevet til 11 points – og kun et nederlag.

Lystrup spiller den næste kamp på udebane mod Vatanspor på Bøgeskov Stadion. Det er søndag den 22. oktober kl. 13.00.

Lystrup skal iøvrigt have ny træner fra årsskiftet. Robert Sørensen har for kort tid siden skrevet en kontrakt med FC Djursland i Grenaa.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

D u kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.