Fodbold: Lystrup IF tabte til Viby IF på hjemmebane

 

 

LYSTRUP: Lystrups danmarksseriehold tabte lørdag den 19. maj på hjemmebane 0-3 til Viby IF. Da Vatanspor samtidig sikrede sig et point, øger det spændingen om hvilket af de to hold, der skal spille nedrykningskampe, når årets turneringskampe er overstået.

Der er nemlig nu kun to points  forskel mellem de to hold, der kæmper om at undgå ottendepladsen, der sender det tabende hold ud i nedrykningskampe.

Lystrup har 29 points for 23 kampe, mens Vatanspor har 27 points for det samme antal kampe. Der er fire spillerunder tilbage, inden turneringen er overstået.

Kampen lørdag eftermiddag blev reelt afgjort  i de første tyve minutter af anden halvleg, hvor Simon Matras scorede for Viby IF to gange.

Efter kampens første fire minutter scorede Mikkel Richardt Mortensen opgørets første mål.

Vatanspor er de seneste uger stille og roligt kommet tættere på Lystrup i den samlede stilling, og holdet fik weekendens point i en kamp mod Vejgaard B, der ligger nummer et i den samlede stilling i kreds IV.

Lørdag den 26. maj spiller Lystrup IF igen på hjemmebane. Denne gang er modstanderen Viborg FF. kampen spilles kl. 13.00.

Det er en kamp, som Lystrup helst skal vinde, hvis spillerne skal klare sig fri af nedrykningskampene midt i juni måned.

Efter den kamp venter turneringens to bundhold – Skanderborg og Randers Freja. Sæsonens sidste kamp er mod Holstebro, der er nummer tre i den samlede stilling.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.