Fodbold: Lystrup IF tabte til tophold

LYSTRUP: Topholdet Holstebro var en for stor en mundfuld for Lystrup IF’s danmarksseriehold lørdag – selv på hjemmebane. Det blev til et nederlag på 2-4.

Men Lystrup bed fra sig i første halvleg, og spillerne i de røde bluser var ifølge Århus Stiftstidende bedst i første halvleg. Trods det fik Holstebro det første mål lige inden pausen på et straffespark. Andreas Kiilerich var målscorer.

Efter ti minutters spil i anden halvleg øgede Holstebro føringen ved Sebastian Lau Nielsen.

Få minutter efter reducerede Nichlas Meldahl Lawal til 1-2. Herefter besluttede Lystrup at satse mere offensivt med en udskiftning.

Holstebro øgede i det 77. minut til 1-3 ved Casper Karup Petersen. Fem minutter senere reducerede Nichlas Meldahl Lawal  endnu engang – til 2-3, og presset blev øget på kredsens i øjeblikket nummer 1.

Det var tæt på, at Lystrup kunne have fået et point ud af kampen, vurderer Lystrups assistenttræner Peter Kjøbeløv over for Århus Stiftstidende.

“Desværre begyndte vi at spille lidt for romantisk på egen banehalvdel og tog mange forkerte og dumme beslutninger,” siger han til det lokale dagblad.

“Det kostede mod rækkens duks, men drengene kæmpede hårdt”.

Lige før dommeren fløjtede kampen af, scorede Holstebros Frederik Søvndahl til kampens slutresultat 2-4.

Lystrup spiller næste kamp lørdag den 7. oktober mod Aab – på udebane.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup