Fodbold: Lystrup fører Danmarksserien efter sejr over VRI (opd.)

Lystrup IF’s bedste fodboldherrer fører efter lørdagens kampe Danmarksseriens pulje 3. Det sker efter at holdet vandt sin egen hjemmekamp mod VRI, mens førerholdet Lyseng tabte på hjemmebane til Holstebro med et enkelt mål. 

Lystrups vandt lørdag eftermiddag på hjemmebane sikkert over VRI med 6-1.

Det var en dramatisk kamp, der blev præget af bl.a. to udvisninger. Den første blev givet til Lystrups Simon Holm allerede efter fem minutter for at have fældet en modstander med en oplagt scoringsmulighed.

På trods af at holdet kun havde ti mand på banen kom Lystrup foran 1-0, da Mike Vestergård 13 minutter inde i kampen scorede, men efter en halv times spil udlignede VRI.

VRI fik en spiller vist ud i første halvleg, og det gav Lystrup mere plads, at holdene havde det samme antal spillere på banen.

Førte ved halvleg

Lystrup fik dog scoret igen lige inden pausen. Her var det Mikkel Nygaard der stod for scoringen, og det blev til 3-1 ti minutter ind i anden halvleg da Jakob Gade sendte bolden i netmaskerne.

Resten af halvlegen sad Lystrup på kampen og scorede endnu tre gange til slutresultatet 6-1. Simon Kornø scorede to gange, mens Michael Nielsen stod for det sidste mål.

Lystrup har nu vundet fem kampe og har kun tabt til Aarhus Fremad.

Lystrup IF kan forsvare førstepladsen på hjemmebane, når holdet igen spiller på hjemmebane om en uge, hvor topholdet Lyseng kommer på besøg. Det er en vigtig kamp, hvor Lystrup med en sejr kan konsolidere sin førerposition.

Kampen spilles lørdag den 27. september kl. 13.00.

Se stillingen i pulje 3 her.