Dansende 21-årig på tankstation fik stjålet sit dankort

AARHUS: En beruset 21-årig mand fik tidligt lørdag morgen stjålet sit dankort, da han dansede rundt på en tankstation sammen med to mænd.

Da han senere fandt ud af, at hans dankort var forsvundet, var der været adskillige tusinde kroner på det, fremgår det af Østjyllands politis døgnrapport mandag formiddag.

De to mænd samlede den 21-årige op på Park Allé, mens han ventede på en natbus. De tilbød den 21-årige at køre ham hjem, hvilket han sagde ja til.

Ved en tankstation på Søren Frichsvej tankede de benzin, og de to mænd bad den 21-årige om at betale. Da han satte sit dankort i betalingsautomaten, stod de to mænd meget tæt på ham, fremgår det af døgnrapporten.

Bagefter begyndte de tre mænd at danse rundt, og det formentlig i den forbindelse af den 21-årige har mistet sit dankort, som de to mænd havde afluret koden til lørdag morgen.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man lader være med at tage imod et tilbud som den 21-årige fik tidligt lørdag morgen. Politiet får ofte henvendelser om tyverier som det den 21-årige har været udsat for.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.