Dagtilbud sammenlægges i Lystrup

Børn er ofte nysgerrige og interesserede i ting, man kan opleve f.eks. på en strand. Her studerer børn fra institutionen Stenhøjen levende rejer, der er fanget ved stranden ved Mindelunden i Skæring. Lidt senere blev rejerne tilberedt på et stormkøkken og spist. (Foto: Kell Jensen)
(Arkivfoto: Kell Jensen)

Med virkning fra den 1. august bliver Lystrup Dagtilbud og Elsted Dagtilbud slået sammen til en stor enhed, oplyser Aarhus Kommune.

Det er det spareforlig, som et stort flertal af medlemmerne i byrådet indgik i begyndelsen af februar, der er årsagen til sammenlægningen.

Det nye Elsted/Lystrup Dagtilbud får Bente Jonsen som leder. Hun er i dag leder af Lystrup Dagtilbud.

Sammenlægningen betyder, at der også skal ske en sammenlægning af bestyrelserne for de to dagtilbud, og de kommende måneder bliver brugt på blandt andet at forberede den proces, så alt kan være klar til efter sommerferien.

Overordnede arbejde

Et dagtilbud er en sammenslutning af vuggestuer, børnehaver og integrerede institutioner i et område af byen, som tager sig af det overordnede arbejde i institutionerne, mens afdelingslederne i institutionerne – i det daglige kaldet afdelingerne – står for tilrettelægning af det daglige arbejde med børnene.

Der er i alt otte dagtilbud i kommunen, der bliver slået sammen til fire. Udover i Elsted og Lystrup sker der også sammenlægninger af i Vejlby og Jellebakken, Nørrebro og Øgaderne samt Langenæsstien og Læssøegade.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup