Brand i den tidligere oliemølle

politi4Der udbrød onsdag formiddag brand i den tidligere administrationsbygning for Aarhus Oliefabrik i M.P. Bruunsgade i midtbyen, der er ved at blive bygget om til et hotel.Det medførte en del trafikale problemer i området, fordi M. P. Bruunsgade fra Banegårdspladsen til Jægergårdsgade var spærret i forbindelse med slukningsarbejdet.

Alarmen gik kl. 10.47, men ved kl. 11.30-tiden havde Aarhus Brandvæsen branden under kontrol, og spærringen af M.P. Bruunsgade blev ophævet en  halv time efter.

Branden menes at være opstået i forbindelse med det ombygningsarbejde, der er i gang i bygningen, der gennem årtier var administrationsbygning for Århus Oliefabrik – nu Aarhus Karlshamn.

En del røg kom ind i nabobygningen – Bruun’s Galleri – hvor alarmen gik. Ventilationen sørgede dog for, at røgen hurtigt forsvandt igen, og Østjyllands Politi oplyser, at der ikke på noget tidspunkt var fare for hverken ansatte eller kunder i indkøbscentret.

Bygningen blev for noget tid siden overtaget af et selskab, der er i færd med at bygge om, så der kan indrettes et hotel i de tidligere kontorer.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.