BMW-ejer offentliggør video af formodet reservedelstyv

SKØDSTRUP: Steen Møller Jensen, der ejer en bmw  og bor på Begoniavej i Skødstrup, har lagt en overvågningsvideo op på facebookgruppen “8541 borger til borger” af en mand, der natten til lørdag den 24. november ganske kort kiggede ind i bilen, der stod ved bopælen.

Samtidig offentliggør Steen Møller Jensen også nummerpladen på en bil, der er set holde ved Skødstrup Skov søndag. Bilen er en hvid Audi A3 Fastback. Det var samme type bil, som manden, der kiggede ind i Steen Møller Jensens bil, kørte i.

Steen Møller Jensen frygter, at hans bil bliver udsat for et indbrud ligesom mange andre bmw-ejere i aarhusområdet har oplevet de seneste uger, og han opfordrer til, at beboerne i Skødstrup holder øje med bilen, hvis de ser den.

I mange tilfælde er der stjålet rat og instrumentbræt fra bilerne i forbindelse med indbrudene.

Bmw-ejere i bl.a. Risskov og Lystrup har haft besøg af tyvene.

“Jeg kan ikke bevise, at det var præcist bilen ved Skødstrup Skov, som besøgte os natten imellem fredag og lørdag,” skriver Steen Møller Jensen

“Men det er ret usandsynligt, at der skulle befinde sig to hvide Audi A3 af nyeste model i den sjældne Fastback type i Skødstrup i løbet af 30 timer.”

Bilen, som den mystiske mand kørte i, er indregistreret i februar i år.

Steen Møller Jensen skriver i en kommentar på facebookgruppen, at han er parat til at modetage en bøde for at offentliggøre videobilleder. Han håber, at videobillederne kan være med til at tyvebanden bliver fanget.

Han har anmeldt besøget i indkørslen og har sendt videooptagelserne til Østjyllands Politi. Desuden har han orienteret politiet om bilen ved Skødstrup Skov.

Flere facebook-grupper i den nordøstlige del af Aarhus Kommune har de seneste uger indeholdt opslag om indbrud og tyveri fra parkerede biler af mærket bmw.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Skødstrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.