Billedtæpper udstilles i Elsted Sognegård

“Mother is the Best”

ELSTED: Den lokale kunstner, Bodil Gardner, udstiller en del af sine billedtæpper i Elsted Sognegård frem til 19. marts.

Bodil Gardner, der bor i Bygaden, er en  erfaren kunstner, der startede med at lave keramik. Men i løbet af 80-erne vendte hun interessen mod billedtæpper.

“Ancient Sunlight”

“Jeg savnede farverne,” fortæller hun i en artikel i Elsted sogns kirkeblad.

“Og så var det mere acceptabelt at sidde ved en symaskine. Man kunne jo ikke se om det var nyttige ting, som man lavede.”

Hun syede i starten kun til glæde for sig selv, men da hun havde omkring en snes stykker, blev det – bl.a. på opfordring fra en ven – til nogle småudstillinger.

Det meste af stoffet, som Bodil Gardner bruger til billederne, køber hun på loppemarkeder eller får det foræret.

Bodil Gardner

“Falmet brugt bomuldsstof er meget smukt og rart at arbejde med,” fortæller hun.

Bodil Gardner har udstillet flere steder i Danmark, og ifølge hendes hjemmeside var hendes første udenlandske udstilling i Det Nordiske Hus i Thorshavn på Færøerne i 1999.

Siden har hun bl.a. været repræsenteret på en lang række udenlandske udstillinger.

Bodil Gardner er selvlært. Hun har altså ingen kunstnerisk uddannelse bag sig.

På udstillingen kan man se næsten 20 store tæpper og de samme antal mindre tæpper. En del af tæpperne er til salg. Der ligger en prisliste i forbindelse med udstillingen.

Udstillingen er som udgangspunkt åben alle hverdage fra kl. 10.00 til 15.00 . torsdag også fra kl. 16.00 til kl. 18.00. Hvis der er arrangementer i lokalerne er det ikke muligt at se udstillingen. Hvis man vil være sikker på, at man kan komme ind kan man ringe på telefon 86 22 68 12 – eller skrive en mail til elsted.sogn@km.dk.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

“Roses for Rosie Full”

 

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup