Bilist overså vigepligt fra Lille Elstedvej

Foto: Østjyllands Politi.

LYSTRUP: Der skete et færdselsuheld i t-krydset Elstedvej og Lille Elstedsvej tirsdag den 28. april, fremgår det af Østjyllands Politis døgnrapport onsdag.

Politiet vurderer, at uheldet skyldes, at en 32-årig kvindelig bilist overså sin vigepligt, da hun kørte ud på Elstedvej fra Lille Elstedsvej, fremgår det af døgnrapporten.

Modpartens bil blev ført af en 65-årig kvinde. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet, men den 65-åriges bil blev totalsmadret.

Der er de seneste år sket flere uheld i krydset.

Fællesrådet har i flere omgange opfordret til, at der sker en forbedring af trafikforholdene på stedet, og for nogle uger siden vedtog Aarhus Kommune en plan for flere mindre færdselsinvesteringer i lystrupområdet, hvor forbedring af udsigtsforholdene ved Lille Elstedvej og Elstedvej indgår.

Der er afsat et rammebeløb på 3,5 mio. kroner til projekterne, der kan bruges inden for de næste fire år. Der er i alt skitseret syv projekter, som pengene kan bruges på – blandt andet også en forbedring af trafikforholdene ved krydset Hovmarken og Sønderskovvej.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.