Aarhusmedarbejder får “Det Gyldne Rat”

detgyldneratLagerekspedient Dan Raaberg fra Scanias reservedelslager i Aarhus er blandt de medarbejdere, der har fået tildelt firmaets hædersbevisning “Det Gyldne Rat”.

Scania-koncernen har i mere end 25 år hædret medarbejdere ved en årlig prisuddeling, fordi de har ydet en ekstraordinær indsats i virksomheden.

“Medarbejderne spiller den absolut vigtigste rolle i Scanias arbejde med at fastholde og udbygge positionen på det danske lastbil- og busmarked,” siger Scania Danmarks adm. direktør Janko van der Baan.

“Uden medarbejdernes engagement og professionalisme kunne vi ikke opnå de gode resultater, som vi gør, og derfor tillægger vi hædersbevisningen ”Det Gyldne Rat” stor værdi. Gode produkter og serviceydelser gør det ikke alene.”

900 medarbejdere

Den danske Scania-organisation består af godt 900 medarbejdere, der hver dag arbejder på at øge salget af lastbiler og busser med tilhørende serviceydelser på det danske marked.

Det er i alt otte medarbejdere fra hele landet, som har fået hædersbevisningen, der overrækkes  ved en ceremoni hos Scania Danmark i starten af april.

Den danske Scania-organisation beskæftiger ca. 900 medarbejdere på i alt 26 lastbil- og busanlæg jævnt fordelt over hele Danmark.

(Omskrevet pressemeddelelse fra Scania Danmark)