Fire personer anholdt efter episode på Elstedhøj

Foto: Østjyllands Politi.

LYSTRUP: Mandskab fra Østjyllands Politi anholdte onsdag aften fire personer efter tumult på Elstedhøj og eftersøgte torsdag formiddag en femte person, som man kender navnet på, fremgår det af politiets offentliggjorte døgnrapport torsdag formiddag.

En 55-årig mand blev anholdt for at komme med trusler mod en 32-årig mand, mens tre andre – på 23 år, 20 år og 19 år – blev anholdt for at forstyrre den offentlig orden og for ikke at følge politiets anvisninger, da de efter betjentenes mening blandede sig lidt rigeligt i anholdelsen af den 55-årige.

Episoden startede, da den 32-årige omkring kl. 21.30 henvendte sig til en person, der arbejdede med en scooter på adressen ved boligblokkene på Elstedhøj, for at få ham til at slukke scooteren. Han havde larmet et stykke tid.

Ejeren af scooteren ringede derefter til nogle folk og bad dem om at komme, så de kunne “smadre” den 32-årige, der skyndte sig ind i sin lejlighed. Derudover truede han også den 32-årige med en skruetrækker, fremgår det af døgnrapporten.

Kort efter var der samlet en gruppe vrede mænd, der råbte ad den 32-årige, der efterfølgende kontaktede politiet. Da en patrulje nåede frem, var der stadig samlet flere vrede mennesker på stedet, og betjentene skred til anholdelse af den 55-årige.

Politiet eftersøgte torsdag formiddag manden med scooteren, som politiet kender navnet på.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.