Håndboldfinale i NRGi-arena

håndboldDer står håndbold på hele den kommende sportsweekend, når finalen i årets pokalturnering for håndboldherrer løber af stablen i NRGi Arena i Aarhus.

Der er lagt op til tre intense kampe, der uden tvivl vil vise dansk håndbold fra sin bedste side, i en stærk kulisse, fyldt med medlevende fans.

De fire kvalificerede klubber, KIF Kolding København, GOG Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg fra herreligaen samt vinderen af 1. divisionen HC Midtjylland, kæmper om pokalen over tre kampe, to semifinaler lørdag og et brag af en finale søndag.

Kampene skal spilles i NRGI Arena i Aarhus, og med tusindvis af fans i ryggen fra de fire klubber, bliver kulissen uden tvivl medrivende og energisk.

”Vi forventer, at det bliver noget af en håndboldfest i NRGi Arena, med masser af tilskuere på lægterne. Vi mærker selv en stor opbakning til os fra fans og sponsorer i øjeblikket, og det er jeg sikker på, at vi kan overføre til Final4,” siger Kasper Jørgensen, der er direktør i GOG Håndbold.

Alle vil vinde
Det er byggemarkedskæden Stark, der sponserer finalestævnet, der samler både nye og rutinerede kræfter på håndboldbanen i Aarhus. Men én ting er fælles for dem alle, og det er, at de vil vinde pokalen. Og selv om man har mange titler med sig i bæltet, er det ikke noget problem at sætte sig op til en semifinale og finale.

”Det er rigtig vigtigt for klubben, at vi har kvalificeret os til finalen i Århus. Vi går efter at vinde alt, som vi kommer i nærheden af, så vi går naturligvis også efter at vinde pokaltitlen,” siger KIF Kolding Københavns legendariske målmand, Kasper Hvidt.

Marketingdirektør Jesper Gaarde fra Stark er glad for samarbejdet om finalestævnet:

”Final4 repræsenterer håndbold i topklasse, hvor professionelle sportsfolk går hele vejen for at få den øverste podieplads. Det kræver udholdenhed og vilje til altid at forbedre sig – den samme professionalisme som gør sig gældende hos vores kunder. Der er mange stærke værdier repræsenteret i dansk håndbold, og det er noget, som Stark gerne vil bakke op omkring med dette titelsponsorat.”

Sådan spilles Stark Final4:

Lørdag d. 8. marts, semifinale 1 – kl. 14.10: HC Midtjylland – KIF Kolding København

Lørdag d. 8. marts, semifinale 2 – kl. 16.10: Bjerringbro-Silkeborg – GOG Håndbold

Søndag d. 9. marts, finale – kl. 16.00: Vinder SF1 – SF2

(Redigeret pressemeddelelse fra Stark)