Lystrup Futsal tabte for første gang i to år

Arkivfoto: Lystrup Futsal.

KOLDING: Lystrup Futsal må i år nøjes med andenpladsen i danmarksturneringens vestkreds for herrer.

I forrige weekend blev det til nederlag til kredsens klare vinder – Kolding IF – på udebane. Og lørdag i denne weekend, hvor de sidste kampe i grundspillet blev afviklet i Stige, blev det til fire points ud af seks mulige.

Det var første gang i to år, at Lystrup Futsal i forrige weekend tabte en kamp i grundspillet for herreseniorer, og det betyder, at Lystrup i år må “nøjes” med andenpladsen i futsalligaens vestkreds. (Læs grundigt referat af kampen mod Kolding IF her.)

Ved lørdagens stævne i Stige vandt Lystrup 5-4 over Stige, mens kampen mod Hårslev BK blev uafgjort 5-5.

Lystrup Futsal fik 33 points for 14 kampe – et nederlag, tre uafgjorte og 10 sejre. Puljens vinder, Kolding IF, fik 40 points – sejr i 13 kampe og en uafgjort – den første mod Lystrup tidligt i sæsonen.

Men Lustrup Futsal er som nummer to i vestkredsen kvalificeret til årets finalfour-stævne i Gentofte Sportspark den 4. og 5. marts, hvor kampen om det danske mesterskab skal afgøres.

I den første kamp skal Lystrup møde vinderen af østkredsen, og da holdene i østkredsen – fortrinsvis københavnerhold – er en del bedre end de vestjyske, kan det nemt ende med, at Lystrup skal spille bronzekamp mod Kolding.

Det skulle de også sidste år, men da valgte Kolding at trække sig, så Lystrup fik bronze uden kamp.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Lystrup