Politiet: 31-årig gennemførte 40 indbrud i Risvangen

ET ur, som Østjyllands Politi efterlyser ejermanden til. Foto: Østjyllands Politi.
Et ur, som Østjyllands Politi efterlyser ejermanden til. Foto: Østjyllands Politi.

Den 31-årige mand fra aarhusområdet, der blev varetægtsfængslet lørdag efter at være taget på fersk gerning, har formentlig stået bag omkring 40 indbrud i Risvangen siden nytår, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Foreløbig er den 31-årige sigtet for 10 indbrud, men politiet er langt fra færdig med efterforskningen.

Politiet har netop offentliggjort en billedserie af en lang række effekter – ure, smykker og elektronik – som politiet fandt på den 31-åriges bopæl, da man ransagede stedet.

Den foreløbige efterforskning viser, at den 31-årige kørte på cykel rundt i kvarteret, og at han aldrig stjal mere end der kunne være i en rygsæk. Frem til den 17. februar kørte han på en sort herrecykel af mærket Nishiki – derefter på en grå damecykel.

De 31-årige har normalt opbrudt kælderdøre eller vinduer.

Det var et vidne, der tilkaldte politiet midt on natten til lørdag, da vidnet synes, at den 31-årige opførte sig mærkeligt, inden han gik ind til et hus på Bethesdavej. Efterfølgende blev der ikke tændt lys i huset.

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med folk, der kan have oplysninger om den 31-årige og hans færden i området. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Fotomappen med 16 billeder af beslaglagte ting fra den 31-åriges bopæl kan ses her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.