50-årig spyttede på mand ved tankstation

Foto: Østjyllands Politi.forstyrrelse af den offentlige orden

AARHUS V: En 50-årig mand spyttede onsdag eftermiddag den 17. januar efter en 33-årig mand, der nægtede at hjælpe ham på tanksationen ved Frydenlundcentret på Viborgvej.

Den 33-årige havde efterfølgende  taget nøglerne til den 50-åriges bil og kontaktet politiet.

Den 50-årige erkendte over for politiet, at han havde spyttet den 33-årige, og han er derfor sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden, fremgår det af politiets offentliggjorte døgnrapport.

Den 50-årige havde henvendt sig til den 33-årige for at få hjælp, forklarede han politiet.

Han havde kun kontanter, og han bad derfor den 33-årige om at bruge sit kontokort til at fylde for 100 kroner benzin på den 50-åriges bil. til gengæld ville han få en hundrekronerseddel, som den 50-årige havde i hånden.

Offer afviste at hjælpe

Den 33-årige afviste at være med til den transaktion, og det blev den 50-årige så vred over, at han spyttede efter den 33-årige.

Den 50-årige ville køre væk fra stedet, men den 33-årige gik efter ham og tog hans bilnøgler, så han ikke kunne køre nogle steder.

Højesteret afgjorde i 2006, at spytte efter folk sidestilles med vold. En 26-årig mand fik 20 dages fængsel for at spytte på en ekspedient i en bagerbutik, fordi han ikke kunne få en sandwich med æg og rejer.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.