46-årig bilist bakkede ind i medtrafikant i lyskryds

Arkivfoto: Østjyllands Politi

RISSKOV: En 46-årig mand blev kort efter midnat natten til onsdag den 28. april anholdt af politiet efter han var stukket af efter et færdselsuheld i lyskrydset Ravnsøvej og Grenåvej i Risskov, fremgår det af politiets offentliggjorte døgnrapport onsdag.

Den 46-årige mand flygtede fra lyskrydset kort efter han var bakket ind i en bil, der holdte bag ham, da der var rødt lys i trafikreguleringen.

En 24-årig kvinde, der havde overværet trafikuheldet, kontaktede politiet og fulgte efter den flygtende 46-årige mand samtidig med at hun holdte kontant til politiet. Hun hjalp på den måde en politipatrulje, der kunne stoppe den 46-årige bilist i lyskrydset ved Grenåvej og Mejlbyvej.

Det viste sig, at den 46-årige var spirituspåvirket, og han blev derfor med det samme anholdt og sigtet for spirituskørsel. Derudover viste det sig, at han heller ikke havde et gyldigt kørekort, fordi han tidligere er frakendt retten til at køre bil.

Derudover blev han sigtet for færdselsuheldet og for at flygte fra uheldsstedet.

Uheldet ved Ravnsøvej skete, fordi den 46-årige, der holdt forrest i en bilkø for rødt lys, pludselig bakkede ind i den bil, der holdt lige bag ved ham. Her var chaufføren en 45-årige mand, der straks observerede, at den 46-årige var spirituspåvirket.

Efter at havde set på skaderne satte den 46-årige ind i sin bil sammen med en passager, og de kørte hurtigt væk fra stedet.

Den 46-årige er polsk statsboger, og han blev derfor straks tilbageholdt i tre døgn, så Udlændingestyrelsen kunne tage stilling til, om han skal udvises fra Danmark.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Risskov på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Udgivet
Kategoriseret som Aarhus