37-årig mand anholdt for vold mod ansat i Superbrugsen

Arkivfoto: Østjyllands Politi.

LYSTRUP: En 37-årig mand blev søndag aften anholdt efter han havde slået en ansat i Superbrugsen i ansigtet, fremgår det af politiets døgnrapport mandag den 18. maj.

Volden skete i et boligområde i nærheden af Superbrugsen, hvor den 37-årige opholdte sig, efter han havde taget 12 øl i forretningen.

To ansatte i Superbrugsen gik efter manden efter han forlod supermarkedet. Den ene tog fat i den 37-åriges arm, hvorefter han slog butiksassistenten i ansigtet.

Den 37-årige blev første gang standset efter han forlod kasselinjen, hvor han havde indløst en flaksebon. Den ansatte synes, at hans rygsæk så noget fyldt ud.

Der var 12 øl i rygsækken, som den 37-årige ikke havde nogen kvittering på. Den ansatte ville sammen med en kollega tjekke om øllene var taget i forretningen.

Det ønskede den 37-årige ikke at vente på, og han forlod derfor forretningen.

Da personalet kunne konstatere, at øllene var fra Superbrugsen, fulgte de efter manden og forsøgte at råbe ham an. Han tømte øllene ud på et græsareal og fortsatte videre i området ved boligblokkene, hvor han senere slog butiksassistenten i ansigtet.

Med hjælp fra et par borgere fik de fire lagt den 37-årige ned på jorden, indtil politiet ankom.

Den 37-årige er sigtet for vold og butikstyveri.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk – Lystrup på Facebook her.