31-årig kvinde udvises efter fængselsophold

Retten i Aarhus. Foto: Østjyllands Politi.

AARHUS: En 31-årig polsk kvinde blev onsdag eftermiddag den 25. juli ved et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus idømt 30 dages fængsel og udvisning efter afsoningen. Kvinden var bl.a. sigtet for vold mod en politibetjent.

Kvinden blev anhold tirsdag først på aftenen efter hun på en tankstation i Viby med en tankpistol havde slået på en bil, så der blev en bule. Ejeren ringede til politiet og fortalte desuden, at kvinden løb rundt i undertøj og var til fare for sig selv.

En patrulje fandt hende kort efter ikke langt fra tankstationen.

I forbindelse med anholdelsen og den efterfølgende transport til politigården bed den 31-årige en betjent i hånden, så der gik hul på knoen, fremgår det af politiets døgnrapport.

Kvinden havde i forvejen en sag om hærværk kørende ved politiet, fordi hun i juni på et hotel i Aarhus havde smadret en dankortterminal og en computerskærm.

Den 31-årige kvinde tilstod i forbindelse med grundlovsforhøret, og hun fik derfor en straksdom, der altså betyder, at hun skal forlade landet, når hun har afsonet straffen på 30 dage.

Kvinden blev fremstillet i grundlovsforhør, fordi politiet ikke var klar over, om hun har bopæl i Danmark eller et andet sted.

Du kan tilmelde dig Aarhusidag.dk på Facebook her.